Ofertes de Feina i Beques Ofertes de Feina
Select Page
jaydeep_, CC0, via Wikimedia Commons
jaydeep_, CC0, via Wikimedia Commons

Quside s'uneix a Equinix per a ciberseguretat

Tecnologia de generació de nombres aleatoris quàntics posada a disposició de milers d'empreses

April 29, 2024

Quside, una empresa de tecnologia quàntica que es va llançar des de l'ICFO el 2017, està treballant en estreta col·laboració amb Equinix, la companyia d'infraestructura digital líder al món®, per facilitar l'accés fàcil a les últimes tecnologies de generació de nombres aleatoris quàntics i ajudar els clients a construir la base criptogràfica més sòlida per defensar-se contra atacs cada cop més sofisticats.

A través de la seva xarxa globalment interconnectada Equinix Fabric, Equinix permet a les empreses a Espanya i arreu del món connectar-se amb aquesta solució de ciberseguretat altament innovadora i robusta en connexions de xarxa d'alta velocitat, baixa latència i privades. En permetre una comunicació sense problemes entre els sistemes d'entropia quàntica i la infraestructura de processament de dades operatives, Equinix i Quside estan reduint la barrera per a la seguretat de classe mundial per a milers d'empreses arreu del món.

Qualsevol empresa, amb seu en qualsevol part del món a la xarxa d'Equinix, que busqui augmentar encara més el nivell de protecció de dades que ofereixen als seus clients, ara pot millorar la seva encriptació amb la tecnologia quàntica de Quside sense canviar o invertir en maquinari addicional, gràcies a ser part de l'ecosistema interconnectat d'Equinix.

Equinix ja dóna suport a diverses empreses quàntiques com a part de la seva xarxa de més de 10.000 clients arreu del món. Ja està ben posicionada per donar suport a empreses com Quside en el seu camí de creixement i liderar la transició cap a una varietat de tecnologies quàntiques per a múltiples sectors, incloses opcions de ciberseguretat millorades i una major eficiència energètica.

"Equinix juga un paper crucial per als clients en facilitar l'accés global a la tecnologia d'entropia quàntica única de Quside", va dir Carlos Abellan, CEO i cofundador de Quside. "Per aprofitar veritablement els beneficis de la solució d'entropia de Quside en la seva transició a la núvol, els clients requereixen infraestructura segura, privada i escalable. Els centres de dades IBX d'Equinix ofereixen solucions escalables perfectes que es poden adaptar fàcilment a les demandes computacionals canviant, permetent als nostres clients connectar-se i expandir fàcilment les seves capacitats d'entropia quàntica segons sigui necessari", va afegir.

 

"A mesura que les empreses busquen solucions cada vegada més sofisticades per a problemes moderns, Equinix se'norgulleix de donar suport al creixement, l'escala i la democratització de la indústria quàntica", comenta Eulalia Flo, Directora General d'Equinix Espanya. "Treballar amb empreses com Quside brinda als nostres clients a Espanya i arreu del món un accés únic a algunes de les solucions de seguretat més innovadores del planeta per a la transició contínua a la ciberseguretat quàntica segura i una computació accelerada aleatòria eficient".

Operant al cor de la bulliciosa xarxa d'interconnexió d'Europa, el 2017 Quside va sorgir com una empresa de tecnologia quàntica. Gairebé una dècada de recerca intensiva que va portar al "spin-off" de l'ICFO va culminar en el desenvolupament de la tecnologia innovadora que recolza la seva propietat intel·lectual i productes. L'empresa es centra en sectors clau, inclosos govern, finances, salut, telecomunicacions i computació a la núvol. Els productes de Quside ofereixen entropia quàntica altament eficient, escalable, de qualitat i mensurable i es poden utilitzar en sistemes de criptografia convencionals, post-quàntics i quàntics.

Els centres de dades d'Equinix proporcionen la infraestructura essencial, la seguretat i la connectivitat necessàries per donar suport al desenvolupament i implementació de sistemes de criptografia i generació d'entropia quàntica, permetent a les organitzacions aprofitar el poder de les tecnologies quàntiques per a una ciberseguretat millorada i protecció de dades.

 

***********************************

 

Sobre Equinix

Equinix (Nasdaq: EQIX) és la companyia d'infraestructura digital líder al món®. Els líders digitals aprofiten la plataforma fiable d'Equinix per reunir i interconnectar infraestructures fonamentals a velocitat de programari. Equinix permet a les organitzacions accedir a tots els llocs, socis i possibilitats correctes per escalar amb agilitat, accelerar el llançament de serveis digitals, oferir experiències de classe mundial i multiplicar el seu valor, mentre recolzen els seus objectius de sostenibilitat.

 

Sobre Quside

Quside és una empresa de tecnologia quàntica que ofereix les solucions d'aleatorietat més avançades per als mercats de ciberseguretat i computació d'alt rendiment. Quside especialitza en la generació, el seguiment i el processament d'aleatorietat utilitzant tecnologies quàntiques i fotòniques. L'empresa ha llançat diversos productes innovadors al mercat, incloent el QN 100, el xip d'entropia quàntica de semiconductors més ràpid del mercat, o les RPU (Unitats de Processament d'Aleatorietat), la primera unitat de processament d'aleatorietat del món, i esforços nacionals.